Wie zijn we

Rob van Wissen is de grondlegger en eigenaar van CAPDENAC, een organisatie die actief is in Coaching, Outplacement en Executive Search. Rob heeft diverse managementposities vervuld binnen de ICT branche en vele jaren ervaring in de wereld van Executive Search. Daarnaast is hij Personal en Business Coach. Zijn talent om nieuwe perspectieven voor anderen te ontwikkelen, persoonlijke betrokkenheid en levenservaring maakt Capdenac tot zijn manier van leven!

.

Of het nu gaat om Coaching, Outplacement of Executive Search, Capdenac staat bekend om het in balans brengen van “terechte” ambities, talent, passie en resultaat. Zowel op individueel niveau als samenwerkende groepen. “Niet zo gek dat ons werkveld vele verschillende probleemgebieden kent, die om een flexibele en doelgerichte aanpak vragen”.

.

Capdenac heeft inmiddels haar diensten bewezen voor organisaties als TSN Groep, EBPI, VEEVA, Dubotechniek, Stahl Holding, KPN, Getronics, Nuon, Qurius, Farm Frites, NXP, SAS-Institute, Van Dijk Management, Equens, PerfectforPeople, Brink Automatisering, TMNS, Innovative Partners, SAP, Elsevier, CRH, Cytec, Newspark, Nxs Internet, Amgen en vele anderen.

.

Capdenac is tevens de stuwende kracht achter CHATEAUSESSIES. Met Chateausessies bieden wij Personal Coaching in Teamverband, Business Coaching en Team Programma’s. Vraag de chateausessies-brochure aan via het contactformulier!

Deel deze pagina