Executive Search

Gevoed en geïnspireerd door een hoogwaardig netwerk van professionals is Capdenac actief op het werkterrein van Executive Search. Onze ervaring hebben wij opgedaan binnen de ICT markt, maar ook daarbuiten hebben wij onze sporen verdiend. Tijdens het gehele proces ondersteunen wij onze klanten en kandidaten bij het maken van de juiste keuze. Door onze professionele dienstverlening hebben wij lange termijn relaties opgebouwd met zowel onze klanten als kandidaten. Wij blijven ook na afronding van de opdracht actief in contact met kandidaat én opdrachtgever.

Onze aanpak is transparant

Wij bespreken eerst de vacature met onze opdrachtgever. Vervolgens benaderen wij kandidaten om tot de juiste plaatsing te komen. Samen met de opdrachtgever wordt het functieprofiel besproken en opgesteld. Daarbij besteden wij veel aandacht aan de organisatie, de positie, de competenties en de overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen. Vervolgens brengen wij de markt rondom de organisatie in kaart en identificeren wij mogelijke kandidaten binnen ons netwerk van professionals.

De potentiële kandidaten worden benaderd en bij belangstelling uitgenodigd voor een interview. Tijdens dit eerste gesprek wordt vastgesteld of de kandidaat daadwerkelijk geschikt is en voldoet aan het functieprofiel. Capdenac maakt tijdens dit proces gebruik van de instrumenten van Thomas International. Na wederzijds goedvinden wordt een kandidaat voorgesteld en kunnen eerste gesprekken bij de opdrachtgever worden gevoerd. Ook tijdens deze fase kunnen zowel kandidaat als opdrachtgever rekenen op de professionele ondersteuning van Capdenac.

Ook ons tarief is transparant

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina