Chateausessies

Het idee van Chateausessies is ontstaan in het voorjaar van 2006. De coaches geven met veel aandacht, passie en energie vorm aan Personal en Business Coaching. Deelnemen aan Coaching betekent dan ook: stevig aan de eigen thema’s werken, veel energie en inspiratie opdoen.

Chateausessies besteedt aandacht aan de verbinding van zakelijke en persoonlijke aspecten. Wars van de traditionele methodieken bieden wij door een eigentijdse aanpak inzicht in uw coachingsvraag. Onze passie is om programma’s te maken met oog voor business resultaat en aandacht voor persoonlijke groei. Samenwerken in een vertrouwde omgeving maakt Chateausessies tot dé coachingsbeleving!

Vertrouwen is de kracht van Chateausessies.

We maken ondermeer gebruik van de tools van Thomas International, zoals de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) en de Emotionele Intelligentie Questionnaire (EIQ). Deze geven tijdens onze intensieve begeleiding inzicht in kwaliteiten en competenties. Chateausessies biedt een bijzondere coachingsbeleving!

 

Kijk ook op de website van CHATEAUSESSIES of vraag informatie aan via het contactformulier!

Deel deze pagina
Liever eerst kennismaken met de werkwijze en de coaches van Chateausessies? Er zijn regelmatig workshops waar je kunt kennismaken met onze aanpak. Ontdek tijdens deze workshop van een halve dag hoe de ander jouw aandachtspunten ervaart. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, interactie en oefening. Arnaud de Wilde en Rob van Wissen geven tijdens deze workshop een introductie van wat je tijdens de vierdaagse sessies kunt beleven: “Een heldere kijk op jezelf, wat jou motiveert, wat je leuk vindt en wat juist niet, wat je nu doet en wat je zou willen doen, hoe jij naar situaties kijkt en vervolgens hoe je handelt.” Locatie Hotel Van der Valk Tiel. Kosten € 150,- (excl btw) Informatie over data, tijden en aanmelden via www.chateausessies.nl/contact  
DE VOLGENDE STAP, WAT NEEM JE MEE EN WAT LAAT JE ACHTER! De volgende sessies vinden plaats van 12 t/m 15 mei en van 16 t/m 19 mei 2018 op Chateau de la Motte in de Franse Champagnestreek. Er is slechts plaats voor 6 deelnemers per sessie dus wees er snel bij, want de eerste aanvragen zijn al binnen. Het thema van dit unieke programma dat is ontwikkeld voor professionals die zichzelf willen uitdagen en willen groeien is: "De volgende stap, wat neem je mee en wat laat je achter" Een programma voor professionals die willen leren en bereid zijn te investeren in hun eigen ontwikkeling en dat van hun team. Denk aan leiderschapsvraagstukken als hoe laat je het team groeien, communicatie en samenwerking. Toppen kan alleen als het haalbaar is. Toppen kunnen met de tijd groeien, omdat prestaties groeien, doordat personen groeien, waardoor teams groeien. Teamwork bepaalt de prestatie. Als het doel de prestatie van het team voorbij streeft, dan zijn er twee keuzes: je past het doel aan of het team. De teamleider bepaalt de keuze. De kosten voor dit all-in programma bedragen € 1475,- (excl. BTW) reiskosten niet inbegrepen.Wilt u meer weten of deelnemen, neem dan contact op via www.chateausessies.nl/contact