Business Inspiration Program

Ga mee op avontuur en laat u inspireren door een masterclass over gedrag en elkaar op een andere manier leren kennen. Het verhaal achter een familiebedrijf welke uitgroeit tot een speler van wereldformaat. Een clinic over technisch vernuft dat leidt tot creativiteit in de keuken. Een college tour hoe innovatieve bedrijven hun medewerkers inspireren. Wat doen succesvolle ondernemingen wel en u nog niet?

Als professional bent u gewend beslissingen te nemen en geeft u leiding aan een team. U coacht ze door moeilijke momenten heen en zorgt dat zij de kennis vergaren die nodig is om te vlammen. Maar waar haalt u uw inspiratie vandaan? Met wie kunt u uw ideeën uitwisselen?

Het Business Inspiration Program gaat vooral over inspireren en enthousiasmeren. Succesvolle ondernemers hebben een ding gemeen, ze inspireren hun medewerkers die daarna vol enthousiasme keihard aan de slag gaan om samen hun doel te bereiken.

Daar draait het om! 

Het Business Inspiration Program neemt u letterlijk mee op avontuur langs aansprekende ondernemingen in het Nederlandse bedrijfsleven. U gaat in discussie met ondernemers en leidinggevenden over thema’s als INZICHT, VISIE, FOCUS, IDENTITEIT, VERNIEUWING en INSPIRATIE. U luistert en kijkt hoe anderen het doen. U deelt kennis, leert en geeft uw mening. Het Business Inspiration Program stelt u in staat te leren van gelijkgestemden en uw ideeën met hen uit te wisselen.

d01_9125De programmamakers Arnaud de Wilde en Rob van Wissen hebben dit programma met veel passie en enthousiasme samengesteld. De deelnemende bedrijven delen op dezelfde enthousiaste wijze hun inspiratie. Wilt u meer weten over ons Business Inspiration Program? Vul het contactformulier in. Stuur het door. U krijgt het programma, de aanvangsdatum en de voorwaarden voor deelname. En oh ja, de kosten staan er natuurlijk ook bij vermeld. 

Deel deze pagina
DOE MEE EN VEROVER DE WERELD! Bent u nieuwsgierig geworden wat het programma u te bieden heeft? Vul het contactformulier in voor meer informatie.
Business Inspiration Program

Het Business Inspiration Program bestaat uit zes blokken verspreid over zes maanden met telkens een sessie van een dag (soms twee dagen). Na de persoonlijke intake wordt in overleg met de deelnemers de data van de verschillende bijeenkomsten vastgelegd. De thema’s INZICHT, VISIE, FOCUS, IDENTITEIT, VERNIEUWING en INSPIRATIE zijn gekoppeld aan het bedrijf waar wij te gast zijn. Ook wordt dieper ingegaan op uw eigen thema’s, waar wij tussen de sessies door aandacht aan besteden.

Laat u inspireren en verwonderen bij:

Unknown-3

Unknown-1

Unknown

Unknown-4

Unknown-2

Dit interactieve programma is bestemd voor eigenaren en directeuren van organisaties en managers met beslissingsbevoegdheid. Het aantal deelnemers per groep is zeer beperkt, zodat er ook alle tijd en aandacht is voor uw persoonlijke thema’s. De leerzame en inspirerende interactie tussen de deelnemers onderling en de gastsprekers is daarmee gewaarborgd. We besteden veel aandacht aan wat u beweegt en weten dat wij u met dit programma inspiratie meegeven waarmee u aan het werk kunt. Na een intake van de deelnemers starten we met een kennismaking waarmee het fundament voor een succesvol programma wordt gelegd.

.

Vraag hier de volledige brochure aan.